Welkom
Op deze pagina kun je zien waar ik ben.
De kaart toont de recente gegevens zolang ik de tracking aan heb staan. Wanneer tracking is uitgeschakeld, of er geen GPS ontvangst mogelijk is, toont de kaart de laatst bekende positie.

Heb je me nodig, dan kun je me op de volgende manieren bereiken:

Privé kun je mij bereiken via mijn persoonlijke e-mail adres.
Nieuws uit Breda
Bron: www.bredavandaag.nl
Links
Positie op:19-01-2022 05:46
Nieuws van Guus

Website weer online

23-10-2018
Na enkele jaren van afwezigheid is de website weer online. Nu kan ik een heel verhaal houden waarom de site een paar jaar uit de lucht is geweest, maar dat heb ik zojuist oon in een blogpost geschreven, dus is het veel makkelijker om het daar te lezen: blog

Voor nu is de site even zoals die is. waarschijnlijk zal er in de nabije toekomst nog wel e.e.a. aan gesleuteld worden of een complete remake uitgevoerd worden.

Nieuwe GPS tracker software

25-11-2014
Na het afscheid nemen van mijn BlackBerry en daarmee ook van Trackr!, de app die ik jarenlang gebruikt heb voor het registreren van mijn actuele locatie en te tonen op de website, heb ik een alternatief gevonden in "Real Time GPS Tracker" (http://www.greenalp.com). Deze app gebruik ik sinds juli 2013 naar tevredenheid.

Het enige nadeel is, het is een dienst die ik gebruik waarbij ik niet de volledige controle heb over wat er getoond wordt. Ik kan wel een paar dingen instellen, maar net niet alles wat ik wil. Bovendien wordt de kaart getoond met een link naar de leverancier en ben ik verplicht een banner op de site te plaatsen. Niet dat ik ontevreden ben, maar het kan anders en beter,

Al een tijdje ben ik op zoek naar een alternatief, en die heb ik inmiddels gevonden. Op dit moment nog druk bezig met uitproberen en onderzoeken hoe ik dit product kan integreren in de website. Ik maak nog steeds gebruik van een bestaande app op de telefoon, maar de data wordt verstuurd naar een eigen server zodat ik volledige controle heb over de data en hoe deze gebruikt kan worden.

Wat het geworden is, en hoe het tot stand gekomen is, kun je binnenkort lezen op mijn blog.

Geen actuele locatie beschikbaar

25-06-2013
Onlangs heb ik een nieuwe telefoon gekregen, eentje die draait op het Android OS. Helaas is Trackr!, de applicatie die ik gebruikte voor het doorgeven van de GPS positie, niet beschikbaar voor Android.

Ik ben op zoek naar een andere applicatie waarbij het ook weer mogelijk is de afgelegde route - real time - te tonen op een kaart die ik ook op deze web site kan plaatsen.

Ik heb al een alternatief gevonden en ben dit aan het testen. Daarnaast moeten er ook aanpassingen aan de web site doorgevoerd worden.

Zodra er een geschikt alternatief gevonden is kun je me weer realtime volgen en zien waar ik ben.

Wat doet Guus?
Volgers op Twitter

Waar vind je Guus?
Het weer in Breda
Weersverwachting